nećemo tako, dino

Nogometaš Kingsley Coman curu istukao zbog Instagrama!?

Lifestyle / Flash | 28. 06. 2017. u 22:04 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je Bayernov nogometaš Kingsley Coman (21) fizički nasrnuo na svoju životnu pratilju Sephoru Goignan, „L‘Equipe“ otkriva zašto je francuski reprezentativac bio nasilan prema Sephori.

Pošto njegova djevojka radi kao model, iskoristila je Comanov Instagram profil za vlastitu promidžbu, što najvjerojatnije ne bi za posljedice imalo šamaranje i slične grubosti kad se ne bi radilo o ''dubljim relacijama''.

Naime, ona je Comana iskoristila za reklamiranje proizvoda koji su izravna konkurencija onima koje nogometaš reklamira, zbog čega je automatski izgubio ugovor tvrtke koju je zastupao.

Kao što su mediji već pisali, Coman je izrazio žaljenje zbog svog nasilništva, bio je u potpunosti kooperativan nakon što ga je policija privela.

U međuvremenu je Coman pušten iz pritvora, a u rujnu će se morati naći pred sudom zbog ovog ispada.

Sephora Goignan je od liječnika dobila osam dana bolovanja. Ona je inače njegova vršnjakinja, majka je dvije kćerkice (Leyana i Kaylee) i uglavnom je pristajala na vezu koja i nije bila najstabilnija, pišu portali u Njemačkoj i Francuskoj.

Unatoč svemu, činilo se kako su oboje sretni kad su jedno kraj drugoga, barem sudeći po slikama koje su objavljivali.

Comanov klub FC Bayern nije se do sada oglašavao tim povodom, a nogometaš bi, prema rasporedu, u subotu trebao doći na trening, piše Bild.

??

A post shared by Kingsley Coman ?? (@king_coman29) onMar 20, 2017 at 3:04pm PDT

Kopirati
Drag cursor here to close