u 06:23

Noćas nastupa Super Mjesec

Lifestyle / Flash | 15. 10. 2016. u 14:56 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju ujutro, u 06:23, Mjesec će biti pun i najbliže Zemlji ove godine. Bit će 14 posto veći i 30 posto svjetliji nego bilo koji puni mjesec u svojoj najvišoj točki, objavila je NASA. Ovaj puni mjesec je ujedno i Super Mjesec, a on se pojavljuje kada je mjesečeva orbita najbliža Zemlji. Ovaj Super Mjesec se pojavljuje kada je Mjesec u Ovnu, a prema vedskoj astrologiji s ovim punim Mjesecom napokon će nastupiti vrijeme iscjeljenja.

Ako ste se osjećali tjeskobno i depresivno u zadnje vrijeme, sigurno niste jedini jer je na vas utjecala pozicija planeta i Mjeseca, piše portal Anandastrology. Ovaj puni Mjesec donijet će potrebnu dozu iscjeljenja, harmonije i mira te ukloniti strah i sumnju.

U Indiji je poznat i kao Sharad Purnima, a smata se da otvara vrata Lakshmi, hinduskoj božici bogatstva i blagostanja. Njezin ženstveni utjecaj ili shakti, utjecat će na mjesečev sjaj i očistiti naša tijela te povećati protok blagostanja u ljudskim životima. S ovim punim Mjesecom, prema tamošnjem vjerovanju, nastupit će iscjeljenje.

No 40 minuta nakon što nastupi, puni Mjesec proći će kroz zonu sumraka zvanu "gandanta". Ta nepredviđena pozicija može potaknuti niz neuobičajenih događaja, pa čak i šokova, ali to će sve biti minorno u usporedbi s pozitivnim promjenama koje ovaj Mjesec donosi. Ako ste se osjećali loše u zadnje vrijeme, s ovim Mjesecom to će se promijeniti. Pripremite se za jedan lijep i bogat period, prenosi 24sata.

Kopirati
Drag cursor here to close