Christine Geiger

Njemačka skijašica se razgolitila za Playboy

Lifestyle / Flash | 10. 02. 2017. u 11:00 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Njemačka skijašica Christine Geiger uzburkala je duhove u domovini uslikavši se za izdanje magazina "Playboy" za ožujak.

Zanimljivo je da je prije tri godine odbila ponudu tog magazina, ali ovog puta Christine je rekla "da".

Dok je u tijeku Svjetsko prvenstvo u alpskom skijanju u Saint Moritzu, Geiger je razgolićena stala ispred objektiva u austrijskom Bad Hofgasteinu.

O fotografiranju jednom tamošnjem welness centru rekla je da joj ni u jednom trenutku nije bilo neprijatno, čak ni onda kada je imala malo odjeće na sebi, prenose Nezavisne novine.

Dvadesetsedmogodišnja skijašica, kojoj je najjača disciplina slalom, bila je svjetska prvakinja u juniorskoj konkurenciji i sudjelovala je na Zimskim olimpijskim igrama u Vancouveru 2010. godine.

Odluku Njemice da se razgoliti pred objektivima pozdravila je američka skijašica Lindsey Vonn, kojoj također obnaženost pred kamerama nije nikakav problem. Ipak, kaže ona, još nije spremna za stupanj golotinje koji zahtijeva popularni muški časopis.

"Veoma hrabar i stvarno cool potez. Ja još nisam spremna za nešto ovako eksplicitno. Poštujem je i pozdravljam, ali moja podrška će se na tome završiti", kaže Vonn, koja je nedavno pozirala za "Sports Illustrated".

Kopirati
Drag cursor here to close