Melodije Mostara

Nives se nije uspjela dogovoriti s Mostarom

Lifestyle / Flash | 09. 04. 2016. u 06:40 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nives Celzijus neće nastupiti na Melodijama Mostara. Podsjećamo, u siječnju je direktor festivala Nives najavio kao debitanticu 22. izdanja Melodija Mostara, međutim pjevačicu će mostarska publika gledati drugom prilikom.

''Ove godine ne nastupam na Melodijama Mostara. Direktor festivala, gospodin Kristijan Čarapina kontaktirao je moju agenciju još krajem prošle godine pozivajući me na festival, načelno smo se svi usuglasili kako bi to bilo jako interesantno za obje strane i ostavili smo za kasnije konačnu odluku i pregovore. Međutim, kako od tada ništa konkretno nismo uspjeli finalizirati, još početkom ožujka ove godine otkazali smo, nažalost, moje sudjelovanje i usuglasili se kako ćemo surađivati nekom drugom prilikom'', rekla je Nives za Bljesak.info.

Rekla je da se uvijek raduje posjetiti Mostar i Hercegovinu. Dodala je da vjeruje da će se uskoro opet sresti s hercegovačkom publikom na nekom od njezinih koncerata.

''Svim građanima Mostara i Hercegovine želim ugodnu zabavu idući vikend i pregršt dobre zabave uz Melodije Mostara. Pusa! Nives'', poručila je pjevačica.

Podsjećamo, Nives je u gradu na Neretvi nastupila krajem sječnja. Tada je za Bljesak.info rekla kako ima pozitivna iskustva s hercegovačkom publikom.Također je pohvalila i grad Mostar. 

''Mostar mi se toliko svidio da bi mogla doći ovdje na jedno tjedan dana odmarati glavu, družiti se s ljudima i zabavljati se'', rekla je Nives.


Kopirati
Drag cursor here to close