Prognoza

Ništa od lijepog vremena idućih dana

U našoj zemlji očekuje se pretežno oblačno vrijeme.
Lifestyle / Flash | 05. 05. 2021. u 09:20 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda FBiH sutra, 6. svibnja, u Bosni i Hercegovini bit će umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Rijetko može pasti malo kiše. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Na sjeveru i sjeveroistoku zemlje vjetar istočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 6 i 11, na jugu do 14, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 21 stupanj.

Također, i u petak 7. svibnja, u našoj zemlji očekuje se pretežno oblačno vrijeme. U drugoj polovici dana u Bosni se očekuje slaba kiša ili lokalni pljuskovi. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 7 i 13, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 17 i 23, a na jugu do 25 stupnjeva.

U Bosni i Hercegovini u subotu, 8. svibnja, bit će malo do umjereno oblačno i sunčano. Jutarnja temperatura zraka između 7 i 13, na jugu do 16, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 21, a na jugu do 24 stupnja, priopćeno je iz FHMZFBiH.

Kopirati
Drag cursor here to close