Nije do vas

Nikada nigdje ne stižete na vrijeme? Možda je za to kriv vaš horoskop

Koliko god se trudite uvijek zakasnite? Možda niste krivi vi, nego vaš horoskop.
Lifestyle / Flash | 27. 01. 2019. u 18:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Provjerite jeste li rođeni u jednom od četiri horoskopska znaka koja baš uvijek kasne, a ako jeste, sada za to imate još jedno opravdanje:

Lav

Teško je za povjerovati no, iako baš uvijek kasne, Lavovi to zbilja na rade namjerno. Najčešće im pri izlasku iz kuće padne na pamet još sto drugih stvari koje su zaboravili napraviti zbog čega nikada ne uspiju izaći u planirano vrijeme, piše Index.hr.

Blizanci

Osobe rođene u ovom znaku sklone su sanjarenju zbog čega često izgube pojam o vremenu, pa kasne. Zadržati ih može i zanimljivo društvo.

Ovan

Ovnovi žive modernim, užurbanim tempom i glavni razlog zbog kojeg uvijek kasne je njihov pretrpan raspore. Ovnovi ne izlaze iz kuće samo radi jedne obaveze, već ih u danu vole natrpati i više no što ih stane, pa na nijednu od njih ne stižu na vrijeme.

Rak

Rakovi najčešće kasne namjerno i to zato što ne smatraju da je važno doći negdje točno u dogovoreno vrijeme. Naravno, njihov ležeran pristup prema životu mnogima je neshvatljiv zbog čega ih ljudi često doživljavaju kao nedogorene, pa čak i lijene osobe.

Kopirati
Drag cursor here to close