14°C u 8.00 sati

Neum ponovno najtopliji u državi

Lifestyle / Flash | 03. 04. 2017. u 06:57 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedini bh. grad na moru ponovno je bio najtopliji u državi s izmjerenih 18 stupnjeva Celzijevih u 8.00 sati. Najhladnije je pak bilo na Bjelašnici gdje je u isto vrijeme izmjeren 1 stupanj Celzijev.

U Hercegovini i jugoistočnim područjima BiH u ponedjeljak ujutro je pretežno oblačno vrijeme, a u ostalim dijelovima zemlje malo do umjereno oblačno i sunčano.

Temperature zraka u 8.00 sati: Bjelašnica 1 stupanj, Sokolac 2, Bugojno, Kupres i Livno 4, Bihać, Bijeljina, Drvar, Ivan-sedlo, Jajce, Prijedor, Sanski Most, Sarajevo i Srebrenica 6, Tuzla i Zenica 7, Banja Luka, Doboj i Zvornik 8, Stolac 9, Gradačac i Mostar 10 i Neum 14 stupnjeva Celzijevih.

Na jugu Hercegovine jutro će biti pretežno oblačno, a u ostatku BiH će biti malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Tijekom dana očekuje se umjeren porast naoblake, što u Hercegovini i na jugozapadu Bosne može uvjetovat pljuskove, ponegdje praćene grmljavinom.

Vjetar će biti slab do umjeren, u Bosni istočni i sjeveroistočni, a u Hercegovini jugozapadni. Najviša dnevna temperatura od 17 do 23 stupnja Celzijeva, navode iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close