neslaganja

Nemajka: Jennifer Aniston ne želi pepeo svoje umrle majke

Lifestyle / Flash | 22. 08. 2016. u 06:16 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ponekad su neslaganja između roditelja i djece praktično nepremostiva, ali da se ona nastave i nakon smrti - relativno je rijetka pojava, osim ako ste glumica Jennifer Aniston (47).

Hollywoodska zvijezda Aniston ne želi se, naime, sa svojom majkom Nancy Dow (79) pomiriti ni nakon njezine smrti. Netrpeljivost prema majci eskalirala je nakon što je Dow objavila knjigu memoara „From Mother and Daughter to Friends: A Memoir“, u kojoj je otkrila i neke detalje iz života svoje kćeri Jennifer.

Razdor između njih dvije bio je tako velik da se Aniston držala distancirano čak i kada joj je majka 2011. godine doživjela moždani udar.

Tek ove godine ponovno se Jennifer Aniston javila majci, kako bi se od nje oprostila, jer je u tom trenutku bila ''jako bolesna, osjetljiva i usamljena", navodi „InTouch Weekly“ izjavu jednog od članova obitelji.

Kada joj je majka koncem svibnja preminula, glumica je došla na ispraćaj, ali je odbila uzeti majčin pepeo. Imati nečiji pepeo u svojoj kući, to nije njezin stil, pojasnio je isti izvor ove pikanterije iz života Jennifer Aniston.

Premda je Nancy Dow bila stroga majka, zbog čega su se odnosi s njezinom kćerkom već u ranoj dobi pokvarili, članovi obitelji, uključujući Justina Therouxa (45), supruga Jennifer Aniston, očekivali su da će kćerka ipak preuzeti majčin pepeo.

"Bila je uvijek kritična prema meni, jako kritična. Pošto je ona bila model, podrazumijevalo se da je lijepa. Ja to za nju nisam bila. Ja to i ne mislim za samu sebe, što je po mome shvaćanju sasvim u redu, ali ona je uvijek bila nekako ozlojeđena. Ja sam takav njezin osjećaj jednostavno smatrala sitničavošću", kazala je Aniston o svojoj majci.

Reklo bi se – iako krv nije voda, ponekad ni najbliži rod nema dodirnih točaka...

Kopirati
Drag cursor here to close