Kiša i grmljavina

Nema razvedravanja ni sutra

Tijekom dana, u centralnim, sjevernim i istočnim područjima sa kišom, lokalnim pljuskovima i grmljavinom.
Lifestyle / Flash | 06. 08. 2020. u 14:56 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini danas je bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme s mjestimičnom kišom i pljuskovima.

Temperature zraka u 14 sati: Bjelašnica 8 stupnjeva, Ivan-sedlo 16, Bihać i Sokolac 17, Sarajevo 18, Bugojno, Jajce i Sanski Most 19, Banja Luka i Prijedor 20, Grude, Livno i Široki Brijeg 21, Mostar i Srebrenica 22, Doboj i Gradačac 23, Tuzla 24, Trebinje 26, Bijeljina i Neum 27 stupnjeva.

Sutra se u Bosni i Hercegovini očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Prijepodne ponegdje u sjeveroistočnim područjima i sa slabom kišom. Tijekom dana, u centralnim, sjevernim i istočnim područjima sa kišom, lokalnim pljuskovima i grmljavinom. U Hercegovini umjereno oblačno, ponegdje u sjevernim dijelovima može pasti i malo kiše.

Vjetar slab do umjeren istočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 13 i 17, na jugu zemlje do 21, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 23 i 28, na jugu zemlje do 31 stupanj.

U Sarajevu će biti pretežno oblačno vrijeme. Tijekom dana, s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura oko 14, a najviša dnevna oko 23 stupnja, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

 

Kopirati
Drag cursor here to close