Dobra prilika

Nektar Ok Fest karavan stiže u Prijedor

Prema programu, danas 24. prosinca u 19 sati očekuje se otvaranje izložbe „OK Fest retrospektiva“, autora Vedrana Ševčuka i Marka Risitića.
Lifestyle / Flash | 24. 12. 2020. u 09:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nektar OK Fest karavan danas stiže u Prijedor. Na sedmoj po redu stanici karavana, organizatori su i ovoga puta pripremili zanimljiv program, koji će posjetiteljima predstaviti kvalitetne sadržaje, za koje smo u većem dijelu ove godine bili uskraćeni usljed posljedica pandemije korona virusa. Događaj se u Prijedoru realizira u saradnji s Pozorištem Prijedor.  

Prema programu, danas 24. prosinca u 19 sati očekuje se otvaranje izložbe „OK Fest retrospektiva“, autora Vedrana Ševčuka i Marka Risitića. U 20 sati biće t održan koncert Combine Quarteta, glazbenog sastava koji njeguje jazz muziku, sa željom da pomire tradicionalno i moderno, a da u tome pronađu svoj stil i pravac. 

Sutradan u petak, 25. prosinca od 18 na programu su projekcije filmova: „Tusta“, režisera Andreja Korovljeva koji donosi priču o frontmenu benda KUD Idijoti, legendarnom Branku Črnac Tusti i „Nebeska tema – priča o Vladi Divljanu“ , režissera Mladena Matičevića koji je na repertoaru od 20 sati.

Bit će ovo prilika da i publici u Prijedoru donesemo dašak Tjentišta, i prenesemo dio festivalske atmosfere kroz program koji ih očekuje.

Ulaz za sve događaje je besplatan, broj mjesta je ograničen, a ulaznice se mogu preuzeti u Pozorištu Prijedoru. I ovoga puta program se realizira u skladu sa svim epidemiološkim mjerama koje su na snazi.

Nektar OK Fest karavan na putu kroz BiH prate prijatelji događaja Sarajevski kiseljak i voda Sara.

Kopirati
Drag cursor here to close