Svaka limenka se računa

''Nektar'' donosi svijetlu stranu života na ''Nektar OK Fest''

Svi posjetitelji imat će priliku da kreiraju čuveni mural – Pixelata.
Lifestyle / Flash | 11. 08. 2021. u 10:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Banjalučka pivara i Recan fondacija uz inicijativu „Svaka limenka se računa“ pružit će i ove godine podršku „Nektar OK Festu“. Svi posjetitelji imat će priliku da kreiraju čuveni mural – Pixelata koji predstavlja zid dugačak šest i visok dva metra, a na kome će se od 2000 iskorištenih limenki napraviti veličanstvena slika koja će ove godine kao tema biti  „Nektar, svijetla strana života“.

“Banjalučka pivara podržava rok muziku i promovira razvoj scene. Na „Nektar OK Festu“ će uz vrhunsku zabavu, uz nastupe najpoznatijih imena domaće i regionalne scene, biti kreiran i mural „Nektar, svijetla strana života“. Ideja je da se limenke iskoriste za umjetničko djelo, umesto da se bacaju po magično lijepom krajoliku Tjentišta,  izjavio je Slobodan Srećković, direktor marketinga Banjalučke pivare.

„Ovogodišnja sedma po redu „Nektar OK Fest“ avantura održaće se od 13. do 15. kolovoza na Tjentištu. S obzirom da se festival održava u jednoj od najljepših prirodnih oaza u ovom dijelu Europe – Nacionalnom parku Sutjeska, obveza organizatora jeste i odgovoran odnos prema prirodi, te samoj festivalskoj lokaciji. Iz tog razloga nam je drago što i ove godine nastavljamo suradnju s Recan fondacijom i Banjalučkom pivarom i što ćemo kroz zajedničku suradnju animirati našu dragu OK publiku i pozvati ih na odgovornost, brigu i očuvanje prirode“, poručili su organizatori „Nektar OK Festa“.

Kopirati
Drag cursor here to close