Još se mislite?

Neki od najboljih poklona za Valentinovo

Lifestyle / Flash | 13. 02. 2017. u 17:34 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pokloni za Valentinovo vjerojatno najviše muče sve ljude - niti su rođendanski, niti božićni, a vrlo su slični onima koji bi se mogli dati za neku godišnjicu jer osim što trebate pokazati svoje osjećaje, morate pogoditi i raspoloženje partnera te ispričati poklon neku stvarno dobru priču.

Kako trgovine u svojoj standardnoj ponudi imaju prilično dosadne poklone koji se svode na igračke sa srcima, diplome za najboljeg dečka ili curu i slične neinventivne stvari, uz ponudu raznih bombonijera koje su prikladne tek na početku veze.

Što odabrati kao poklon za Valentinovo? Za početak morate sebi zadati jasan cilj što želite poručiti i odlučiti koliko ste spremni potrošiti. Dobar je i poklon koji ne mora na prvi pogled reći da je dobiven za Valentinovo, no ako njime partneru pokažete koliko ga dobro poznajete, bit će najbolji mogući.

Parfemi i nakit moraju biti u skladu s onim što partner voli, ne moraju nužno biti skupi, ali trebaju na neki način poslati vašu željenu poruku, cvijeće odlično ide uz sve, a dobro će proći i romantična večera koju ste pripremili sami.

Nećete pogriješiti ako poklonite neki bon za usluge poput masaža, wellnessa, putovanja i sličnog, što u današnje doba možete osigurati preko raznih dnevnih ponuda, kozmetičke proizvode koje znate da partner voli, neki CD s pjesmama koje oboje volite ili seksi igračku o kojoj maštate.

Partner će znati cijeniti i originalan poklon poput, primjerice, zvijezde na nebu koju možete kupiti na nekolicini stranica, a ne košta previše, čokoladna krema kojom ćete si oslikati tijela i nastaviti zabavu u krevetu, panoramski let avionom ili jednostavan lokot za vječnu ljubav, prenosi Metro-portal.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close