Macaulay Culkin

Nekadašnjoj zvijezdi filma ''Sam u kući'' ostalo još samo 6 mjeseci života?

Lifestyle / Flash | 04. 08. 2012. u 13:35 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Američki tabloid National Enquirer objavio je naslovnicu s nekadašnjom dječjom zvijezdom Macaulay Culkinom, te tvrde kako je nekadašnji glumac ovisnik o heroinu i o tabletama.

Tabloid je poslao i objavu na svojoj službenoj stranici gdje pozivaju 31-godišnjeg glumca da potraži profesionalnu pomoć, te ga izazivaju da se podvrgne krvnim pretragama.

Njegovi predstavnici nisu htjeli komentirati naslovnicu na kojoj stoji ''Macaulay Culkin ovisan o heroinu: Ima još 6 mjeseci života'', te su nazvali njihove tvrdnje lažljivima i uvredljivima.

''Naš savjet je da Culkin potraži profesionalnu pomoć kako bi izbjegao istu tragičnu smrt kao i mnoge druge zvijezde, uključujući Whitney Houston koja je preminula početkom godine'', stoji u službenom priopćenju tabloida koje se odnosilo i na Culcinovog prijatelja Elijaha Rosella koji je umro u svibnju od posljedica predoziranja u 24. godini života.

Elijah i Macaulay bili su prijatelji, a navodno su zajedno i konzumirali opijate. Nekadašnja dječja zvijezda navodno se počela drogirati nakon prekida dugogodišnje veze s Milom Kunis.

Culkin se prema pisanjima tabloida već 18 mjeseci uništava s teškim drogama, a navodno ga čeka još svega 6 mjeseci života ako nešto ne poduzme.

 

Kopirati
Drag cursor here to close