Plavo-bijela noć

Neda Ukraden ''zapalila'' Čapljinu povodom GOŠK-ove proslave

Lifestyle / Flash | 14. 02. 2016. u 10:17 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tradicionalna GOŠK-ova plavo-bijela noć, na kojoj se okupilo oko 500 vjernih podržavatelja GOŠK-a, održana je i ove godine u Gabeli.

Plavo-bijelu noć su uveličali i predstavnici GOŠK-a, Zrinjskog, Cibalije i Budućnosti, ekipa koje ove godine sudjelujuju na tradicionalnom nogometnom turniru Andrije Ankovića, inače najdugovječnijem u BiH, koji ove godine bilježi 26. izdanje.

Okupljene je zabavljala grupa ''Galeb'', a atmosferu je do usijana dovela Neda Ukraden, koja je cijelu dvoranu digla na noge. 

Neda je hitovima poput ''Na Balkanu'', ''Da se nađemo na pola puta'', ''Nisam ti ja baš bilo tko'' i ''Tetovaža'' natjerala cijelu dvoranu da ustane na noge i s njom zapjeva i zapleše. Nedin nastup posebno je razveselio mlade, koji su u velikom broju nazočili plavo-bijeloj noći.

Tijekom večeri Uprava GOŠK-a dodijelila je zahvalnice predstavnicima svih klubova, kao i svima onima koji su pomogli i pomažu GOŠK, a zahvalnice su dodijeljene i nekadašnjim igračima GOŠK-a.

Prisutnima su se obratili načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić, izaslanik Milana Bandića Ivica Lovrić, počasni predsjednik GOŠK-a Ilija Sušak te bivši predsjednik Pero Pavlović, koji su govorili o važnosti ovoga turnira za BiH, posebice kad je u pitanju promocija nogometa u Hercegovini.

Izvučena je i bogata tombola, a valja napomenuti kako je glavnu nagradu od 1.000 KM dobitnik donirao u humanitarne svrhe.

Inače, u finalu turnira Andrije Ankovića koje se igra u nedjelju sastat će se mostarki Zrinjski i podgorička Budućnost.

Kopirati
Drag cursor here to close