U ritmu noći

Ne znate gdje ćete dočekati Novu godinu? Evo što se nudi u mostarskim klubovima

Alternativa je uvijek doček Nove godine na otvorenom
Lifestyle / Flash | 31. 12. 2019. u 14:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još nekoliko sati je ostalo do dolaska Nove godine, a vi se još niste odlučili gdje ćete je dočekati u Mostaru?

Alternativa je uvijek doček Nove godine na otvorenom. Mostar će tako u 2020. godinu ući sa Hladnim pivom i Gustafima iza Gimnazije.

Ako ne preferirate hladnoću i ako vas kuhano vino ne može dovoljno zagrijati, vruća atmosfera vas uvijek čeka u noćnim klubovima koji za doček, kako su najavili, jamče dobru zabavu.

Klub Pink Panther svoj tradicionalni doček planira uz DJ program.

''Kako bi ova noć bila najbolja i najduža do sada očekuje Vas vrhunski provod uz DJ program, piće dobrodošlice, catering, šampanjac u ponoć, nagradnu igru te pregršt drugih iznenađenja koja nećemo otkrivati prije same večeri'', navode iz kluba.

Ulaz u klub tada je 20, a za VIP 40 maraka.

U Drugom načinu ulazak u Novu godinu također će biti uz DJ-a, a početak je planiran u 21 sat. Ulaz će se naplaćivati 15 KM.

''Za ludu zabavu pobrinuti će se naši rezident DJ-evi, te uz piće dobrodošlice vas očekuje i novogodišnja tombola s bogatim nagradama'', najavili su.

Posjetitelji GoldenCubea će se zabavljati uz DJ Nikolasa i DJ BlackLovea. Još će vas, tvrde, očekivati piće dobrodošlice i druga iznenađenja.

''Uz rezervaciju separea, velikih, te malih stolova, osim pića dobrodošlice, uključena je i novogodišnja plata meze, te novogodišnji rekviziti kako bi upotpunili noć dočeka Nove godine'', stoji u najavi.

Ulaznice se naplaćuju 20 KM, a početak je predviđen u 20 sati.

DJ Bosso i DJ Slavko bit će zaduženi za zabavu u Golden pubu. Posjetitelje očekuje hladna plata i bogata tombola u kojoj se sudjeluje kupovinom ulaznice.

Ulaz u klub naplaćuje se 10 maraka, a start je u 21 sat.

Klub Art doček 2020. godine dočekat će u ludoj atmosferi i uz bogate nagrade. Ulaz se naplaćuje 15 maraka.

Ako pak želite pobjeći iz grada na Neretvi, susjedni gradovi također nude različite programe za doček Nove godine.

Kopirati
Drag cursor here to close