#massimoukosaci

Ne propustite: 7.3. Massimo u Kosači pod generalnim pokroviteljstvom HT Eroneta

Svi ljubitelji Massima znaju kako je poseban užitak slušati ga u intimnijem prostoru kakav je u HD herceg Stjepan Kosača. Posebna energija i povezanost s publikom je ono što Massimove koncerte čini jedinstvenim
Lifestyle / Flash | 08. 02. 2018. u 11:27

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svi ljubitelji Massima znaju kako je poseban užitak slušati ga u intimnijem prostoru kakav je u HD herceg Stjepan Kosača. Posebna energija i povezanost s publikom je ono što Massimove koncerte čini jedinstvenim, a zadovoljstvo nam je najaviti upravo takvo druženje za srijedu 7.3.2018. u Mostaru.

„Massimo je svojim nastupima već pokazao da ga naša publika uvijek s posebnom ljubavlju dočeka, stoga prilika da ga pozovemo i priredimo nastup u Kosači uz generalno pokroviteljstvo partnera koncerta HT Eronet, i sve to tik pred Dan žena se pokazala kao idealna kombinacija za večer opuštanja i uživanja u vrhunskoj glazbi.“, prokomentirali su iz agencije Orion koja stoji iza organizacije koncerta dodavši: „Uistinu je zadovoljstvo surađivati s partnerom kao što je HT Eronet zahvaljujući kojem naši građani često imaju priliku slušati vrhunska glazbena imena, a također veseli nas i činjenica da izvođače možemo ugostiti u hotelu kao što je Mepas, te im ponuditi uživanje u gastro delicijama kakve se nalaze na Pablo's Restaurant & Club meniju.“

Medijski pokrovitelji koncerta su Bljesak.info, Dnevni list, Običan radio i BHClubbing, a ulaznice su danas puštene u prodaju i možete ih kupiti na blagajni Kosače svaki radni dan od 13 sati  do 20 sati.

"Jednom prilikom je Massimo za svoje nastupe u Mostaru rekao da je svaki put bilo toliko dobro da su to uvijek koncerti koje on i njegov bend pamte, a s obzirom na to da su najvjerniji fanovi koji su načuli da pripremamo koncert, odavno već započeli s pitanjima o ulaznicama ne sumnjamo da ćemo 7.3. pjevati uz Massima u prepunoj Kosači", na kraju su dodali organizatori.

Sve one koji žele saznati sve novosti o koncertu i Massimovom dolasku pozivamo da posjete službeni Facebook event i vidimo se na sasvim posebnom Danu žena uz #massimoukosaci.

Kopirati
Drag cursor here to close