To je duh

Našao posao u 89. godini jer mu je dosadno

Lifestyle / Flash | 06. 12. 2016. u 07:22 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osamdesetdevetgodišnji ratni veteran Joe Bartley, čije je ime nedavno preplavilo naslovnice brojnih britanskih listova i časopisa nakon što je objavio oglas u kojem traži posao jer mu je dosadno, počeo je raditi, pišu britanski mediji.

"Cantina Kitchen & Bar", kafić i restoran u malome priobalnom mjestu Paigntonu u jugozapadnoj Engleskoj na svojoj je Facebook stranici objavio da je Joe Bartley kod njih počeo raditi u nedjelju.

Vremešni udovac, čija je supruga umrla prije dvije godine, u novinama je objavio oglas u kojemu traži posao jer "kod kuće umire od dosade", objasnio je poslije novinarima, prenosi Hina.

Kazao je i da u svojoj zgradi ima društvene prostorije, no da "u njima nikad nema žive duše", a kad se vrati kući nema s kim porazgovarati. Lokalni kafić ponudio mu je posao, a list Herald Express objavio je video-snimku na kojoj Bartley stiže na posao uz pljesak prisutnih.

Simpatični starčić za BBC je kazao da je "oduševljen pozornošću te da u njoj uživa" te kako jedva čeka "da prione poslu".

Kopirati
Drag cursor here to close