Plemenito

'Naša djeca' u glazbenom projektu DJ Solomuna i Klabike

Lifestyle / Flash | 11. 04. 2017. u 10:05 K.K.
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

DJ Solomun i Klabika kolektiv realizatori su još jedne plemenite glazbene inicijative koja je obradovala djecu i mlade širom Bosne i Hercegovine, a u kojoj je sudjelovalo i mostarsko udruženje "Naša djeca", priopćeno je u utorak iz tog udruženja.

Riječ je o donaciji DJ opreme za dječje domove, kulturne centre i nevladine organizacije, koju je svjetski poznati DJ Mladen Solomun omogućio odrekavši se honorara na događaju The Dinaric Alps Encounter, u organizaciji Klabike.

Glazbena oprema donirana je u četiri grada - Mostar, Sarajevo, Travnik i Banja Luku.

Mostarsko udruženje "Naša djeca" postalo je dio ove zanimljive humanitarne akcije, što će rezultirati pokretanjem 'DJ radionice' za korisnike projekta Dječjeg kluba "Naša djeca" unutar JU Dječji dom Mostar. Kao stimulans, energični tim Red Bulla će polaznike DJ radionica pratiti i nagraditi ih mini zabavom uz gostovanje DJ-kamiona na njihovoj omiljenoj lokaciji .

"Ovo je samo mali dio onoga što slijedi, a najvažnija stvar u cijeloj priči je već s vama, a to je glazba", poručio je Solomun za nove mlade DJ entuzijaste.

Dječji klub "Naša djeca", egzistira unutar dječjeg doma od 2010. godine i u njemu štićenici imaju priliku konstruktivno provoditi svoje slobodno vrijeme. Udruženje "Naša djeca" već dugi niz godina pomaže štićenike Dječjeg doma te ih zbrinjava, osnažuje i usmjerava po izlasku iz ustanove.

"Zadovoljstvo nam je biti dio ove predivne priče. Pored brojnih edukativnih i kreativnih programa koje organiziramo u Dječjem klubu, djeca će se sada imati priliku upoznati s nečim potpuno novim za njih i glazbeno se nadograđivati i usmjeravati. U tom će nam pomoći DJ Marina Mimoza koja će voditi DJ radionicu za mališane i sigurni smo da će zajedno postići odlične rezultate", kazala je Aida Kajan, dopredsjednica udruženja "Naša djeca".

Kopirati
Drag cursor here to close