Ugodno i sunčano

Narednih dana u BiH pretežno sunčano vrijeme

U Hercegovini pretežno sunčano. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 9, na jugu zemlje od 11 do 15 stupnjeva.
Lifestyle / Flash | 16. 02. 2019. u 12:36 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas se u Bosni prije podne po kotlinama očekuje niska oblačnost ili magla, a u drugom dijelu dana sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost.

U Hercegovini pretežno sunčano. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 9, na jugu zemlje od 11 do 15 stupnjeva.

Visina snijega jutros u 7.00 sati iznosila je: Bjelašnica 200 cm, Han Pijesak 57 cm, Sokolac devet cm, Sarajevo pet cm, Bugojno tri cm.

U nedjelju se u Bosni i Hercegovini očekuje pretežno sunčano vrijeme. Lokalno može biti magle ujutro po kotlinama u centralnim i istočnim područjima Bosne. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 1, na jugu zemlje do 5, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 6 i 12, na jugu zemlje do 15 stupnjeva.

Za ponedjeljak je u Bosni i Hercegovini prognozirano pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Krajem dana vjetar mijenja smjer na jugo. Jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 3, na jugu zemlje do 6, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 8 i 13, na jugu zemlje do 16 stupnjeva.

U utorak se očekuje pretežno sunčano vrijeme, a od poslijepodnevnih sati u Hercegovini povećanje oblačnosti. Vjetar slab južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -1 i 3, na jugu zemlje do 6, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 9 i 15 stupnjeva, javlja FHMZ.

Kopirati
Drag cursor here to close