Prognoza

Stiglo je sunce

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom će se kretati između 1 i 5, a na jugu BiH od 10 do 15 stupnjeva.
Lifestyle / Flash | 06. 02. 2019. u 08:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni će danas biti pretežno oblačno vrijeme. Prijepodne lokalno može padati veoma slab snijeg, a u nizinama i slaba kiša ili rosulja. U poslijepodnevnim i večernjim satima u Bosni djelomično smanjenje oblačnosti. U Hercegovini većinom umjerena naoblaka. Oblačno na sjeveru Hercegovine. 

Vjetar u većem dijelu Bosne slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini, zapadu i jugozapadu Bosne umjeren vjetar, prijepodne sa jakim udarima, sjevernog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom će se kretati između 1 i 5, a na jugu BiH od 10 do 15 stupnjeva.  

U četvrtak će biti pretežno sunčano u Hercegovini, zapadu i jugozapadu Bosne. U većem dijelu Bosne po kotlinama će prijepodne biti dosta magle ili niske naoblake, a vedrije u drugoj polovini dana. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 1, na jugu BiH i do 8 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom će iznositi između 2 i 6, na jugu BiH od 10 do 14 stupnjeva.  

U petak će u Hercegovini, zapadu i jugozapadu Bosne biti umjerena oblačnost. U većem dijelu Bosne dugotrajna niska naoblaka ili magla. Vjetar slab sjevernog smjera. U noći na subotu vjetar mijenja smjer na jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 2, na jugu BiH do 6 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 0 i 4, na jugu BiH od 9 do 13 stupnjeva.  

U subotu se u Bosni i Hercegovini prognozira umjerena oblačnost. Po kotlinama i uz riječne tokove u Bosni prijepodne je izgledna magla ili niska naoblaka. Vjetar slab južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 1, na jugu BiH do 6 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 8, a na jugu BiH od 10 do 13 stupnjeva.  

U nedjeljuće biti pretežno oblačno vrijeme u Hercegovini, zapadu i jugozapadu Bosne. Lokalno slaba kiša u Hercegovini od poslijepodnevnih sati prema kraju dana. U većem dijelu Bosne umjerena oblačnost. Po kotlinama u Bosni u jutranjim satima je moguća magla. Vjetar umjerene jačine južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -1 i 4, na jugu BiH do 7 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 7 i 14 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close