Stil života

Napravite shake za doručak za kojim su ludi slavni!

Lifestyle / Flash | 27. 03. 2016. u 19:40 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kimberly Snyder savjetovala je mnoge poznate glumce od Drew Barrymore do Dite von Teese. Nedavno je objavila knjigu u kojoj detaljno objašnjava 85 recepata za ljepotu.

Savjeti uključuju jedenje banana za uklanjanje vrećica ispod očiju te ispijanje kokosove vode protiv mamurluka. Svi njeni recepti su bez glutena i mliječnih proizvoda, od lako dostupnih namirnica.

Objašnjava važnost sastojaka koji čiste crijeva i time čine ljude ljepšima, a njena glavna mantra je 'ljepota iznutra prema van'.

Njen program je stil života, a za one koji se boje tako velikih odricanja savjetuje barem izbacivanje pića s umjetnim sladilima jer uzrokuju suhu kožu i izbijanje prištića.

Isprobajte i vi ovaj omiljeni doručak Chaninga Tatuma, Kerry Washington, Chrisa Hemswortha, Jamesa Ruffala, Amande Seyfried, Josha Duhammela, Vincea Vaughna, Malin Akerman, Haylie Duff, Reese Witherspoon i mnogih drugih. 

Sastojci:

– 1,5 šalica vode
– 1 glavica zelene salate
– 3-4 stapke celera
– Šaka špinata
– 1 jabuka
– 1 kruška
– 1 banana
– Sok pola limuna

Pokušajte naći voće i povrće iz organskog uzgoja. Dobro operite sve sastojke, nasjeckajte i izmiksajte u blenderu. Vrlo je ukusno!

Ovaj super napitak je pogodan kao doručak za sve koji žive užurbano, a žele dobiti moćnu jutarnju injekciju zdravlja, ljepote i energije te istesati liniju.

Uz to holivudska nutricionistkinja preporučuje i slijedeće namirnice:

Ananas – on potiče stvaranje kolagena koji je esencijalan za mladolik izgled.

Lanene sjemene kao injekciju esencijalnih masnih kiseline te avokado koji je bogat vitamina C,E i K.

Za sve koji imaju vrećice ispod očiju preporučuje pojesti jednu bananu na dan. Bogate su kalijem koji regulira razine tekućine ispod očiju.

Klijentima koji se muče s aknama preporučuje kokosov jogurt za čišćenje sustava, jabučni ocat za ispiranje toksina te luk za čišćenje jetre.

Za ljepšu kosu preporučuje jela s mrkvom i bučinim sjemenkama. Mrkva je bogata beta karotenom koji je bitan za sjajnu, hidratiziranu kosu, te zdravo tjeme što je esencijalno za rast kose. Bučine sjemenke dobar su izvor cinka, sumpora i vitamina – tri važna sastojka za kosu te B vitamina bitnih za bujnost kose.

Za krhke nokte preporučuje proso koji je bogat biotinom, te špinat i kelj jer su bogati kalcijem.

Svi detalji mogu se naći u njenoj knjizi – The Beauty Detox Foods, prenosi Express.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close