25.5.

Napokon stiže posljednji nastavak franšize Pirati s Kariba

Lifestyle / Flash | 12. 05. 2017. u 17:06 Z.S.
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pirati s Kariba: Salazarova osveta bit će peti po redu nastavak u dugogodišnjoj franšizi Pirati s Kariba, a glumačkoj ekipi ponovo se pridružuje Orlando Bloom kao William Turner. Bloom se zadnji put pojavio 2007. godine u trećem nastavku filma Pirati s Kariba: Na kraju svijeta.

U traileru se pojavljuje i mladi i stari Jack Sparrow (obojicu glumi Johnny Depp) zajedno s Turnerom i kapetanom Armandom Salazarom, kojeg glumi Javier Bardem.

Sudeći po informacijama, u Piratima s Kariba: Salazarova osveta glumi i Paul McCartney. Snimanje ovog nastavka navodno je već bilo završeno, kada je basist grupe The Beatles uključen u glumački postav.

Prema riječima portala Deadline, film se nije ponovo snimao, već je ubačena dodatna scena kako bi McCartney ostvario svoju cameo ulogu.

McCartney slijedi Keitha Richardsa, gitarista grupe The Rolling Stones, koji se pojavio u ulozi kapetana Teaguea i to u dva nastavka Pirata s Kariba (Na kraju svijeta i Nepoznate plime). Teague je bio otac kapetana Jacka Sparrowa kojeg glumi Johnny Depp, a on je naveo upravo Richardsa kao inspiraciju za svoj lik.

Posljednji nastavak franšize stiže 25.5. u BiH kina u 2i Film distribuciji.

Kopirati
Drag cursor here to close