Ljubav je na selu

Nakon što nije upalilo kod Hercegovca, Neva je odlučila: Traži bogataša s jahtom

Lifestyle / Flash | 13. 10. 2016. u 13:52 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Muči me malo ljubav, još nisam udana, eto..." - započela je svoju ispovijest Nevenka Bekavac, najpopularnija kandidatkinja zadnjih dviju sezona realityja "Ljubav je na selu".

Osebujna Splićanka pred tv kamerama je na Sustipanu otvorila dušu i iskreno rekla "onako kako je".

"Razmišljala sam o Stanku, ali sam ipak donijela zaključak da je on malo stariji od mene i rađe bi da odmah prekinem, jer nisam sigurna u sebe.

Bit će za mene drugih, mlađih, atraktivnijih..." - zaključila je Neve.

Na pitanje kakvog ona frajera, ustvari, traži u životu, Nevenka Bekavac je bez ustezanja i zazora bilo kakve vrste sve iznijela.

"Da bude zgodan, crn, visok i da ima nešto! Nije stvar novaca i interesa, ali ako je pametan, valjda ima nešto u životu!

Ne mora bit jako bogat, ali bi voljela da bude jako bogat! Malo bi svoje želje ostvarila, koje nisam imala prilike dosad..." - zamišljeno je zaključila Neve.

"Da se malo provodim, ovako... s jahtom malo! Ne mogu uvijek bit skromna, skromna sam dosad bila, pa da malo promijenim..." - iznijela je Nevenka osobni preobrat.

Otkrila je i kako zamišlja svoje vjenčanje:

"Svijeće, romantika, ruže. Negdi uz more, znaš. Čekam ga... raširenih ruku!".

Na pitanje čime se bavi u posljednje vrijeme, Neve odgovara:

"Pa igram košarku. I tenis. Amaterski, ali možda postane i profesionalno. Tko se trudi, uspije..." - zaključila je mudro Neve.

A zaključila je, nakon razgovora s Marijanom Batinić, koja je Nevi rekla da je "ona sada glavna" i da neće dopustiti "da joj iz emisije ode bez ljubavi", još nešto vrlo zanimljivo, prenosi Slobodna Dalmacija.

"Ja sam došla do zaključka da Marijana misli da je jedan tip zaljubljen u mene, a ne zna kako će doć do mene, pa bi ona mogla tu da mi pomogne. Takav nešto slično, kakav sam ja pričala da bi ga tila..." - zaključila je Nevenka Bekavac, pogleda uprtog u daljinu.

Podsjećamo, da se Nevenka u ''Ljubav je na selu'' prijavila kako bi osvojila Dražena Božića iz iz Ružića kod Gruda. Međutim, Dražen je na farmu nije pozvao, tako da je Nevenka odlučila potražiti sreću kod farmera Stanka, ali je na kraju ipak odustala.

Kopirati
Drag cursor here to close