Winterville

Nakon mjesec dana sklanjaju se kućice zimskog grada

Građani su se javljali u više navrata začuđeni zašto kućice stoje na milost i nemilost građana i vremenskih neprilika.
Lifestyle / Flash | 04. 02. 2019. u 10:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mjesec dana nakon završetka zimskog grada ''Winterville by Coca-Cola'', sklanjaju se kućice s mostarske šetnice Nikole Šubića Zrinjskog.

Građani su se javljali u više navrata začuđeni zašto kućice stoje na milost i nemilost građana i vremenskih neprilika.

''Ima li smisla? Ne znam koji može biti razlog da kućice "zimskog grada" stoje na milost i ne milost raznim prolaznicima i pored što imaju sve manje i manje dijelova, bas onako zorno, prikazuju (ne u kakvom gradu živimo, to bi bilo pogrešno) nego kakvi to ljudi vode ovaj naš grad i njegove službe? A park da i ne spominjemo...'', napisao nam je čitatelj.

Sanela Ćorić Mešić iz Odjela za društvene djelatnosti Grada Mostara za Bljesak.info je pojasnila kako su kućice ovako dugo ostale na šetnici, jer je udruga u čijem su vlasništvu kućice trebala osigurati njihovo skladištenje.

''Udruga u čijem su vlasništvu kućice trebala je osigurati mjesto gdje će se one skladištiti. Grad plaća prebacivanje kućica do mjesta skladištenja, a u petak smo dobili točnu lokaciju, kada je dan nalog komunalnim službama. Ako već nisu, komunalne službe će uskoro početi raditi na prebacivanju kućica'', pojasnila je.

Nakon uklanjanja kućica i štandova šetnica bi trebala biti vraćena u prvobitno stanje.

Kopirati
Drag cursor here to close