Nije korona

Nakon četiri tjedna otkriven uzrok smrti glumca Seana Conneryja

Njegova supruga Micheline Roquebrune potom je otkrila da mu nekoliko mjeseci prije smrti pogoršalo stanje s demencijom. Kazala je potom da je Sean preminuo u snu, u kući na Bahamima, baš kako je uvijek i priželjkivao.
Lifestyle / Flash | 01. 12. 2020. u 14:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Shutterstock / Micheline Roquebrune i Sean Connery

Pravi uzrok smrti glumca Seana Conneryja potvrđen je gotovo mjesec dana nakon što je slavni glumac preminuo u dobi od 90 godina.

Kao što je poznato, legendarni glumac Sean Connery preminuo je prije četiri tjedna u 91. godini života. Njegova supruga Micheline Roquebrune potom je otkrila da mu nekoliko mjeseci prije smrti pogoršalo stanje s demencijom.

Kazala je potom da je slavni Škot preminuo u snu, u kući na Bahamima, baš kako je uvijek i priželjkivao.

Obdukcija je sada, mjesec dana nakon same smrti, pokazala da je Connery preminuo od upale pluća, zatajenja dišnog sustava, starosti i fibrilacije atrija - nepravilnog rada srca. 

'Posljednjih mjeseci nije vodio baš bajan život. Nije mogao razgovarati ni normalno funkcionirati. Ako ništa drugo, barem je preminuo u snu, što je bila njegova velika želja. Čitavo vrijeme bila sam kraj njega, otišao je dostojanstveno i u miru, bez velike boli i traume. Bilo je baš onako kako je i zamislio', rekla je nedavno Micheline pa dodala: 'Imao je demenciju i bolest je jednostavno uzela svoj danak'.

Osim toga, objasnila je da će Sean Connery biti pokopan u Škotskoj, kako je sam priželjkivao.

Kopirati
Drag cursor here to close