Očekujte smrt

Najveća bitka u povijesti televizije: Objavljen trailer posljednje sezone "Igre prijestolja"

Fanovi su otkrili da će u prvoj epizodi Daenerys napokon stići do Winterfella gdje će joj Sansa predati vlast nad njim, a skužili su i da ih očekuje "najveća bitka u povijesti televizije".
Lifestyle / Flash | 05. 03. 2019. u 19:26 Bljesak.info
Game of Thrones | Season 8 | Official Trailer (HBO)

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izašao je trailer za osmu, posljednju sezonu "Igre prijestolja" koju fanovi te megapopularne serije čekaju kao ozebli sunce.

Obožavatelji su čekali više od godinu dana da bi doznali što ih čeka u novoj sezoni, najiščekivanijoj dosad. Trailer počinje scenom u kojoj Arya Stark govori "Znam smrt. Ima mnogo lica" pa se čini da obožavatelje u ovoj sezoni čeka još više smrti.

Nova sezona s prikazivanjem će početi 14. travnja, a imat će šest epizoda.

Inače, obožavatelji su od početka ove godine mogli vidjeti tek nekoliko veoma kratkih teasera koji su im samo još više povećavali znatiželju, prenosi Index.hr.

No iako u prijašnjim najavama nisu otkrili puno o radnji, fanovi su ipak otkrili da će u prvoj epizodi Daenerys napokon stići do Winterfella gdje će joj Sansa predati vlast nad njim, a skužili su i da ih očekuje "najveća bitka u povijesti televizije".

Naime, glumac Vladimir Furdik, koji u seriji glumi tajanstvenog Noćnog kralja, slučajno je otkrio kad bi se trebala dogoditi ta dosad neviđena bitka.

"U trećem dijelu posljednje sezone odigrat će se bitka koju su producenti najavili kao najveću u povijesti televizije. Gotovo cijela epizoda bit će posvećena samo toj bitki, a trajat će oko sat vremena", rekao je u intervjuu za mađarski Sorozat Wiki.

Kopirati
Drag cursor here to close