Dan žena

Najvažnije žene u vašem životu zaslužuju najbolje poklone

Nekoliko ideja koje će oduševiti svaku ženu.
Lifestyle / Flash | 05. 03. 2021. u 18:15 Promo

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ženama svaki dan treba poklanjati pažnju, a Međunarodni dan žena koji se svake godine obilježava 8. marta prilika je da pokažete koliko volite i cijenite najvažnije žene u vašem životu.

Zato je ovo izvrsna prilika da iznenadite, inspirišete i ohrabrite omiljene žene u vašem životu pokazujući svoju ljubav. Bez obzira da li poklanjate luksuzni poklon, ili jednostavan znak pažnje, koji će pokazati koliko je cijenite u svom životu, bitno je da je izabran srcem i dat od srca.

Evo nekoliko ideja koje će oduševiti svaku ženu:

1. Doručak za dobro jutro

Ukusni doručak koji ste sami pripremili s lijepim buketom bez sumnje je više nego predivan početak dana u kojem slavimo žene. Ovakav poklon je originalan način da se zahvalite najvažnijoj ženi u svom životu i da ovo ponavljate bar jednom sedmično, a ne samo 8. marta.

Foto: iStock / Doručak za dobro jutro 

2. IQOS

Već smo se usaglasili da je svaki trenutak važan, ne samo 8. mart, zato svojoj važnoj ženskoj osobi poklonite nešto što će joj promijeniti život. IQOS uređaj, koji zagrijava duhan, a ne sagorijeva ga, dokazano je bolja alternativa pušenju, a do 9. marta u toku je posebna ponuda, koja je napravljena upravo s namjerom da poboljšate nečiji život. Posjetite najbliže IQOS prodajno mjesto ili kontaktirajte ovlaštenog IQOS savjetnika, koji će sigurno naći najbolju ponudu za vas i one koje volite.

Foto: Promo / IQOS

3. Prečišćivač zraka

Ovoj poklon je ozbiljnija investicija, ali benefiti su nemjerljivi. Zrak u cijelom regionu je tema koja nas svakog dana sve više i više brine, a više vremena u zatvorenom prostoru sada se ne čini toliko lošim. Sigurni smo da vaša omiljena ženska osoba voli da joj je dom provjetren, a uz objektivan rizik koji postoji kada se otvori prozor, prečišćivač zraka je možda idealno rješenje. Zaista bi bilo sjajno poslužiti onaj doručak sa početka teksta u svježoj sobi i dan provesti na čistom zraku u svom domu, kada već piknik u prirodi nije opcija.

Foto: iStock / Prečišćivač zraka

Bonus savjet: Kako ne pogriješiti

Isto kao što postoje poželjni pokloni, tako isto postoje i oni – nepoželjni. Koji su to? Pa, za početak, to je suho cvijeće, ili stvari za kuću, ili rokovnik, pa čak i parfem, koji ako niste sigurni da ga osoba koristi, može biti velika greška, obično skupa.

Kopirati
Drag cursor here to close