Pele pred oltarom

Najbolji nogometaš svih vremena se oženio u 76. godini

Lifestyle / Flash | 11. 07. 2016. u 17:31 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Da za neke stvari nikad nije kasno, dokazao je po mnogima najbolji nogometaš svih vremena, Pele, oženivši se u 76. godini treći put.

Svoju dugogodišnju ljubav, Marciu Cibele Aoki (50), oženio je u društvu najboljih prijatelja i poznanika u Sao Paulu, piše Index.hr.

"Prava ljubav", napisao je legendarni nogometaš na Twitteru.

Dio ceremonije prenosila je i brazilska televizija. Vjenčanje je trebalo biti još prije dvije godine, no odgođeno je zbog njegovih zdravstvenih problema.

Čitav život Pele ima problema s bubrezima, a jednog su mu liječnici odstranili još na zalasku nogometne karijere 1977.

Prije dvije godine hospitaliziran je zbog infekcije uzrokovane operacijom bubrežnih kamenaca, a Marcia s kojom je u vezi od 2010. ostala je uz njega.

Brazilski majstor iza sebe ima dva propala braka, a ima i nekoliko izvanbračne djece. Službeno, priznao ih je dvoje, jednu iz afere s novinarkom, drugu iz afere sa služavkom.

Nedavno je o njegovom životnom putu snimljen i biografski film u kojem se u jednom sceni i sam pojavljuje, piše Index.hr.

Sa samo 17 godina postao je najmlađi svjetski prvak, a do dandanas ostao je jedini nogometaš koji ima tri osvojena naslova svjetskog prvaka. U ligaškim natjecanjima u 605 utakmica utrpao je čak 589 golova.

Kopirati
Drag cursor here to close