Škemba iz snova

Najbolji ljubavnici imaju - trbuščić

Lifestyle / Flash | 15. 06. 2015. u 07:00 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljubavnik iz snova je nježan, pažljiv, zna zadovoljiti ženu i sve njene potrebe i - može dugo ... Obično će nam u um prvo doći slika nekog pastuha dobro definiranih mišića jer, eto, kad čovjek može toliko vježbati, vjerojatno je izdržljiv i u krevetu.

No, znanstvenici tvrde upravo suprotno - najbolji su ljubavnici muškarci naglašena trbuha, da se prostojno izrazimo. Naravno, ne oni s golemom pivskom trbušinom, već oni sa simpatičnom škembicom.

Statistika je još jednom bila neumoljiva i na više stotina muškaraca dala je rezultat koji ide na ruku onima nešto slabije definicije mišića - muškarci s tjelesnim indeksom mase nešto višim od prosječnog u krevetu jednostavno traju duže, prenosi Metro-portal.hr.

Naime, trbušasti likovi u prosjeku penetraciju mogu izdržati 7.3 minute prije nego što stignu do vrhunca, dok su dobro razvijeni tipovi ravnog trbuha bili gotovi za više nego tri puta manje vremena - jedva dvije minute.

Razlog je vrlo jednostavan - trbuh ukazuje na povišenu razinu estradola, ženskog seksualnog hormona koji pomaže kod ostvarivanja orgazma. Mršavi tipovi ga nemaju u tim količinama i obično prerano ejakuliraju ...

Stoga, ako ste za noć za pamćenje ... nađite si trbušastog tipa.

Kopirati
Drag cursor here to close