U prodaji early bird ulaznice

Najavljeno osmo izdanje festivala ULTRA Europe 

Split će od 10. do 12. srpnja 2019. godine biti domaćinom osmog izdanja festivala ULTRA Europe, a u prodaju je pušten i prvi kontingent early bird ulaznica po cijeni od 139 eura!
Lifestyle / Flash | 18. 07. 2019. u 15:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon tri povijesna dana na Parku Mladeži, festival ULTRA Europe zaplovio je najljepšim hrvatskim otocima. Brač, Hvar i Vis ispunili su sva očekivanja brojnih fanova koji su, osim mega spektakla na splitskom stadionu, osjetili sve ono po čemu je hrvatska inačica najpoznatijeg svjetskog festivalskog brenda, jedinstvena u svijetu glazbene industrije.

ULTRA Europe najavila je datum novog susreta u Splitu, a u prodaju je krenula i prodaja early bird ulaznica po cijeni od 139 eura za tri festivalska dana na Parku Mladeži.

Foto: Vlatko Mikulić | Bljesak.info / 7. Ultra Europe Festival

Rekordne brojke, milijunti posjetitelj i nova lokacija, koja je donijela svježinu i novo festivalsko iskustvo, obilježili su sedmu godinu ULTRE, a iako se dojmovi još zbrajaju, organizatori su najavili datum novog susreta – Split će od 10. do 12. srpnja 2019. godine biti domaćinom osmog izdanja festivala ULTRA Europe, a u prodaju je pušten i prvi kontingent early bird ulaznica po cijeni od 139 eura!

Krenula je prodaja i VIP ulaznica, a za sva tri dana, u najranijoj fazi, mogu se kupiti po cijeli od 369 eura. Objavljena je i ponuda za grupnu kupnju, pa će tako na pet kupljenih, šesta ulaznica biti besplatna. Sve informacije o ulaznicama dostupne su na službenoj stranici www.ultraeurope.com, a od ove će ih godine biti moguće kupiti uz depozit, na rate.

Posljednja stanica ovogodišnje ULTRA Europe avanture bila je Vis gdje se u intimnoj i ekskluzivnoj atmosferi održao RESISTANCE Closing Party. 200 godina stara tvrđava Fort George, poznatija pod imenom Fortica, sinoć je predstavila odličnog Mikea Valea, Kryomana te Nica Fanciullia. Uz house i dance ritmove ove britanske zvijezde, tisuću je posjetitelja u velikom stilu dočekalo kraj sedmog izdanja jedinstvenog destinacijskog festivala u svijetu.

Ulaznice za osmo izdanje festivala ULTRA Europe mogu se kupiti na službenoj web stranici. Sve ostale informacije o festivalu mogu se pronaći i na službenoj Facebook stranici, Twitter profilu, Instagram profilu te putem aplikacije na iTunesu.

Foto: Domagoj Karačić | Bljesak.info / 7. Ultra Europe Festival
Kopirati
Drag cursor here to close