Na izlet u Hercegovinu

Nahvališe nas Dalmatinci: Hercegovina nudi bajkovite vodopade i pristupačne cijene

Preporučuju posjetu i Mostaru, Blagaju, ali i Međugorju, Počitelju i Hutovom blatu.
Lifestyle / Flash | 08. 09. 2018. u 21:19 Bljesak.info
Kopirati

Slobodna Dalmacija preporučila je svojim čitateljima da ako traže destinacije za izet posjete Hercegovinu. Kako su naveli Hercegovina je blizu, nudi bajkovite vodopade i pristupačne cijene. Kažu moguće je posjetiti Hercegovinu i vratiti se kući u istom danu.

Preporučuju posjetu Blidinju koje je udaljeno od Split. Navode kako je Blidinje popularno izletište mamac za brojne ljubitelje prirode. Na Blidinju preporučuju konzumaciju tradicionalne pure s lučnicom, uštipaka, kupusa, tepsije pod pekom, lešo janjetine, livanjskog sira…

Kako navode među dalmatinskim izletnicima, sve popularnija je lokacija Kravice pokraj Ljubuškog. Njezin su adut vodopadi rijeke Trebižat, koji su zbog svoje ljepote dobili i ime Male Plitvice.

Posljednjih nekoliko godina omiljeno su dalmatinsko izletište, koje baca u sjenu još jedno prekrasno mjestašce, vodopad Koćušu.

Preporučuju posjetu i Mostaru, Blagaju, ali i Međugorju, Počitelju i Hutovom blatu.

''Dakle za one koji vole safari turu, šipražje i šaš, pravo je mjesto za vas Park prirode Hutovo blato, kako ga nazivaju, posljednja mediteranska močvara. Predivni je to rezervat za brojne močvarne ptice, osebujan i vrlo zanimljiv izbor za izlet'', navodi Slobodna Dalmacija u svom tekstu.

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.