Putem Facebooka

Nagradu Fondacije Slipičević ove godine birat će građani Mostara

Pobjednik/ca će biti mladi talent s najvećim brojem glasova, dok će nagrade dobiti i drugo i treće mjesto.
Lifestyle / Flash | 07. 08. 2019. u 13:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Fondacija Slipičević je odlučila da ove godine građani Mostara biraju kome će pripasti nagrada ''Nijaz Slipičević'', koja se tradicionalno dodjeljuje mladim ljudima koji su ostvarili značajne rezultate u svojim poljima.

Glasovati možete ostavljanjem komentara ispod Facebook objave sa rednim brojem i/ili imenom kandidata/kandidatkinje ili kolektiva kojeg podržavate.

Glasovanje će trajati do nedjelje, 8. rujna, objavili su na Facebooku.

Pobjednik/ca će biti mladi talent s najvećim brojem glasova, dok će nagrade dobiti i drugo i treće mjesto.

Kandidati za nagradu ''Nijaz Slipičević'' 2019. su:

  1. LANA PUDAR - Mlada reprezentativka Bosne i Hercegovine u plivanju, državna rekorderka i srebrna na Mediteran Swimming - Comen Cup-u, za ostvarene značajne rezultate na međunarodnim natjecanjima i pronošenja slave Mostara u Europi.
  2. IVA MARTINA KRALJEVIĆ - polaznica Škole ''Malac genijalac'' iz Mostara, za osvojeno treće mjesto na Međunarodnoj olimpijadi u mentalnoj artitmetici, prestižnoj smotri znanja djece i mladih iz 15 država i 182 škole, održanoj u Beogradu.
  3. GORAN POPOVIĆ - mladi Mostarac koji je primljen na prestižnu Akademiju dramskih umjetnosti u New Yorku, na kojoj su nekada studirali Kirk Douglas i Robert Redford, za hrabro ustrajavanje na svojim snovima i dokaz da Mostar daje najbolje umjetničke talente.
  4. BALET MOSTAR ARABESQUE – plesni ansambl iz Mostara koji okuplja mlade ljude, te radi na pravilnom sportskom psiho-fizičkom usmjeravanju djece i omladine, za istaknut dugogodišnji rad i značajne rezultate u prošloj godini, uključujući i zapažen nastup na svjetskom natjecanju Finala Dance World Cup 2019 u Portugalu.
  5. ŽENSKI NOGOMETNI KLUB EMINA – sportski kolektiv koji je u za samo nekoliko godina postojanja postao pravo sportsko čudo - izborio plasman u Prvu ligu BiH, igrao i finale Kupa BiH, te dva puta polufinale, za impresivne sportske rezultate i dovođenje mostarske Emine vrh bh. nogometa.

Iz Fonadacije pozivaju građane da ostave komentar za kandidata ili kolektiv kojeg podržavate.

Kopirati
Drag cursor here to close