NAJDRAŽA OKRJEPA

Nagrađene i prepoznate Podravka juhe

Lifestyle / Flash | 27. 02. 2017. u 10:52 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mirisi kojima juha ispuni kuhinju, uvijek potaknu osjećaj ugode. Ukusnoj juhi baš se uvijek veselimo, neovisno o prilici ili danu u tjednu.

Zato Podravka svojim juhama posvećuje posebnu pažnju. Više desetaka okusa i ukusnih kombinacija, od krem do bistrih juha, uvijek su vam pri ruci.

Kad na polici posegnete za Podravka krem juhom iz linije „Bogatstvo povrća“, velika je šansa da ćete odabrati jednu od nagrađenih juha koje ponosno nose STA oznaku. Superior Taste Award (STA) nagrada je koju stručni žiri Međunarodnog Taste & Quality Instituta dodjeljuje najboljim prehrambenim proizvodima.

Za one koji uživaju u okusima i mirisima jesenskih plodova, odabir su nagrađene Podravka krem juha od bundeve sa sjemenkama suncokreta(STA**), Krem juha od gljiva s maslinovim uljem(STA*) i Krem juha od koprive sa sirom (STA***).

Krem juha od zelenih i bijelih šparoga(STA*) ili Krem juha od rajčice s mozzarellom(STA**) posebna su delicija za one koji u sjećanje vole prizvati prepoznatljive okuse ljeta.

Kremasta struktura, bogat i pun okus te miris pružit će okrepu svakome tko ih kuša. Uz maštovito spojene okuse, Podravka krem juhe „Bogatstvo povrća“ istinska su krema među juhama.

Što čini Podravka juhu toliko ukusnom?

Recept za nagrađivane Podravka juhe zapravo je veoma jednostavan. Koriste se odabrani prirodni sastojci bogatih okusa, a u juhu se ne dodaju pojačivači okusa i arome. Podravka juha priprema se s puno ljubavi i pažnje, s najboljim namirnicama i poštovanjem činjenice da je juha jelo s kojim nema kompromisa.

Kopirati
Drag cursor here to close