Ljepši Neum

Nagrade i priznanja za najljepše okućnice Neuma

Na poziv organizatora pristiglo je ukupno 14 prijava predivnih okućnica, stvaranih dogogodišnjim radom, s puno ljubavi i predanosti.
Lifestyle / Flash | 19. 06. 2021. u 18:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

18.lipnja 2021. god . u Ljetnom vrtu Hotela Zenit u Neumu upriličena je svečana dodjela priznanja, nagrada i zahvalnica za najljepše okućnice, terase i balkone u Neumu za 2021. godinu.

Ovaj drugi po redu, Izbor za najljepšu okućnicu i ove je godine uspješno organizirao Općinski odbor Zajednice žena HDZ-a BiH Neum na čelu s predsjednicom Zoricom Sentić.

Na poziv organizatora pristiglo je ukupno 14 prijava predivnih okućnica, stvaranih dogogodišnjim radom, s puno ljubavi i predanosti.

Foto: PR / Nagrade i priznanja za najljepše okućnice Neuma

Nagrade su uručene u više kategorija:

1. Nagradu za najljepšu okućnicu prema odluci stručnoga žirija dobila je okućnica Mare Džono, Jazine 44 Neum.

1. Nagradu prema broju lajkova na facebook stranici Zajednice žena za najljepšu okućnicu u Neumu dobila je okućnica Sanje Škobo u ulici Mimoza 44.

1. Nagradu za najljepšu terasu u Neumu prema broju lajkova na Facebook stranici Zajednice žena dobila je Martina Krešić iz Neretvanske ulice.

Nagrađenima su dodijeljena priznanja i nagrade , a prigodne zahvalnice svima koji su prijavili svoje okućnice na ovaj izbor.

Foto: PR / Zahvalnice za sve sudionice

Svečanosti dodjele nazočili su načelnik općine Neum Dragan Jurković, predsjednica OV Neum Daniela Matić, predsjednica ŽO ZŽ HNŽ-a Zdenka Leženić, članice Općinskog odbora ZŽ, stručni žiri, sponzori te članovi obitelji nagrađenih .

Predsjednica OO ZŽ HDZ-a BiH KKK Neum Zorica Sentić izrazila je zadovoljstvo provedenim izborom, zahvalila je stručnom žiriju, Komunalnom poduzeću Neum i Poljoprivrednoj ljekarni Knežević na sponzorstvu i svima koji su svojom prijavom podržali ovu manifestaciju.

Istaknula kako je i ovaj izbor jedan mali , ali vrijedan doprinos ljepšem i uređenijem Neumu.

''Neum, kao grad kojemu je turizam primarna djelatnost, mora neprestano raditi na što ljepšem , nama i našim gostima, što privlačnijem izgledu. Uvjerena sam da će ova inicijativa neumske Zajednice žena mnogima biti poticaj da svatko uredi svoju okućnicu i na taj način da svoj doprinos ljepoti grada u kojemu živimo'', kazala je Sentić.

Kopirati
Drag cursor here to close