SBŽ

Na Vlašiću otvorena zimska turistička sezona

''Gosti na Vlašić dolaze u velikom broju, tako da očekujemo veliku posjećenost, a i skijaške staze Babanovac i Markovac danas su puštene u funkciju''
Lifestyle / Flash | 22. 12. 2017. u 17:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bljesak.info

 Zimska turistička sezona u Srednjobosanskoj županiji (SBŽ), u petak je službeno otvorena na Vlašiću, a posjetitelj su imali priliku kušati besplatan grah, čaj i kuhano vino, koje su im omogućili hotelijeri i Turistička zajednica SBŽ-a, dok ih večeras i sutra očekuje bogat zabavno-glazbeni program.

Direktor Turističke zajednice SBŽ-a Miroslav Matošević poželio je svim turističkim djelatnicima u BiH uspješnu sezonu, istaknuvši kako je jačanje pojedinačnih destinacija put ka osnaživanju turističkog brenda BiH.

''Gosti na Vlašić dolaze u velikom broju, tako da očekujemo veliku posjećenost, a i skijaške staze Babanovac i Markovac danas su puštene u funkciju'', kazao je Matošević Feni, naglasivši kako je s radom počela i sezonska ambulanta na Babanovcu i turistički informativni centar, a tu su i novi sadržaji kao što su samoposluga, samouslužni restoran te diskoteka na centralnom platou.

Zabava na Vlašiću nastavlja se večeras, koncertom grupe "Plavi orkestar" i pjevača Dženana Lončarevića, u okviru tradicionalne manifestacija "Šankanje", dok će u subotu posjetitelje zabavljati Helem nejse, Milica Pavlović i Amel Ćurić, a za najmlađe će biti odigrana predstava, te upriličen doček Djeda Mraza i podjela paketića.

Kada je riječ o situaciji u ostalim ski centrima u SBŽ-u, Matošević je rekao da je s radom počeo i ski centar Pridolci u Busovači, a 27. ili 28. prosinca planirano je otvaranje staza u ski centrima na Rostovu, Busovačkoj planini i Vranici, dok skijališta Raduša i Ranča čekaju na nove snježne padaline.

Kopirati
Drag cursor here to close