Gospođica barbika

Na svijetu postoji pet vrsta vagina

Lifestyle / Flash | 08. 04. 2017. u 17:19 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna od autorica s Elite Dailyja Jamie Leelo popričala je s Mel, ženom koja se nekad bavila depiliranjem bikini zona o tome kakvi sve tipovi vagina postoje. Mel tvrdi da postoji pet tipova vagina, a tko smo mi da ne vjerujemo ženi koja ih se toliko nagledala, piše Index.hr.

Jasno, Elite Daily naglašava da se vagina tehnički nalazi unutar tijela, a s vanjske strane je stidnica, no zbog jasnoće nastavit će koristiti termin vagina. Naglašavaju i da se ne mogu baš sve žene svrstati u jednu od ovih pet kategorija, jer kako kaže Mel: "Ovo nije matematički algoritam. Ovo samo služi tome da žene shvate da postoje različiti tipovi vagina i da s njihovom nije ništa neobično".

Prvi tip Mel je nazvala "gospođica barbika", a riječ je o obliku koji većina ljudi ima na umu kad se spomene ženski spolni organ. Riječ je o obliku kod kojeg velike usne u potpunosti skrivaju unutrašnjost stidnice. Kako kaže Mel, iako je ovo najpoznatiji oblik, jako malo žena ga zapravo ima.

Sljedeći oblik nazvala je "gospođica zavjesa", a njega opisuje kao onaj u kojem male usne "vide" iz velikih. Ovaj oblik je mnogo češći.

Sljedeći je "gospođica nabubrena", a sličan je barbiki, no velike stidne usne usne malo više strše od stidne kosti.

Tu je potom "gospođica tulipan", čije spolovilo podsjeća na taj cvijet. Male usne su istaknute duž cijele duljine velikih.

Posljednja je "gospođica potkova", kod koje se male usne vide na početku, a potom ih prekrivaju velike usne. 

Kopirati
Drag cursor here to close