Odlični uvjeti

Na Rostovu i ove godine škola skijanja

''Ove godine, organizirat ćemo tri termina škole skijanja, u trajanju od po pet dana'', kazao je profesor tjelesnog i zdravstvenog odgoja i jedan od instruktora Almir Bašić.
Lifestyle / Flash | 07. 01. 2019. u 09:43 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Rostovu kod Bugojna danas će startati škola skijanja, koju će četvrtu godinu organizirati Univerzalna škola sporta iz toga grada. 

''Staze su idealne za obuku, posebno onih kandidata koji žele naučiti osnovne tehnike skijanja. Ove godine, organizirat ćemo tri termina škole skijanja, u trajanju od po pet dana'', kazao je profesor tjelesnog i zdravstvenog odgoja i jedan od instruktora Almir Bašić. 

Po njegovim riječima, za prvi termin rostovske škole skijanja prijavio se 61 zainteresirani polaznik, uzrasta od 5 do 18 godina. 

''Početnu školu skijanja trebala bi proći 32 polaznika, a naprednu 29. U tome će im pomoći moje kolege Elvir Seferović, Alen Brčić, Mirza Karadža i Sejdin Mustafica'', dodao je. 

Ističe da je proteklih godina školu skijanja, po cijeni od 100 KM, završilo nekoliko stotina djece, u uvjetima koji su povoljniji u odnosu na druga bh. skijališta. 

''Škola skijanja je veoma korisna zbog samog boravka djece na planini, prehrane, motorike, koordinacije, ravnoteže, snage, i druženja koje uvijek izrodi nova prijateljstva'', zaključio je.

Kopirati
Drag cursor here to close