Još malo

Na proljetne temperature ćemo morati pričekati

Nešto stabilnije vrijeme prognozira se od 2. do 5. travnja, nakon čega se ponovo očekuje pogoršanje vremenskih prilike i padaline širom zemlje.
Lifestyle / Flash | 26. 03. 2018. u 13:09 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na području središnje, sjeveroistočne i jugozapadne Bosne te na istoku Hercegovine do kraja ožujka očekuju se padaline, dok će u ostalim krajevima biti oblačno vrijeme uz vrlo malu mogućnost za slabe padaline.

Nešto stabilnije vrijeme prognozira se od 2. do 5. travnja, nakon čega se ponovo očekuje pogoršanje vremenskih prilike i padavine širom zemlje.

Negativne vrijednosti jutarnje temperature u Bosni prognoziraju se do 28. ožujka, a kretat će se od minus tri do dva, dok se u Hercegovini očekuju od tri do osam stupnjeva Celzijusovih. Maksimalne temperature u istom periodu u Bosni se prognoziraju od šest do 11, a u Hercegovini od deset do 15.

Od 29. ožujka do 9. travnja, prognozira se porast temperatura. U Bosni se jutarnje temperature očekuju od tri do osam, a u Hercegovini od pet do deset stupnjeva, dok se maksimalne dnevne u Bosni prognoziraju do 20, a u Hercegovini do 22 stupnjeva Celzijusovih.

Kopirati
Drag cursor here to close