Iz grupe upozoravaju

Na Facebooku se pojavila lažna grupa ''Pravda za Davida''

Tvrde da je ovaj pokušaj samo jedan u nizu s ciljem ''prljanja ugleda i časti jedne iskrene građanske inicijative koja se koristi isključivo legitimnim metodama u borbi protiv nepoštovanja ljudskih prava''.
Lifestyle / Flash | 06. 02. 2019. u 13:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Facebooku se pojavila lažna  istoimena grupa inicijative za Davida Dragičevića od koje se originalna  grupa ''Pravda za Davida'' ogradila te naglasila da to nema nikakve veze sa njihovom aktivnošću.

''Grupa 'Pravda za Davida' i obitelj pokojnog Davida Dragičevića već se nekoliko puta pokušala iskoristiti od strane razlih subjekata za ostvarivanje nekih njihovih ciljeva, koji nikako nisu u skladu s onim za što se mi zalažemo od samog početka, a to je istina o ubojstvu Davida i pravda za počinjeno ubojstvo'', poručili su iz te grupe.

Naime, tvrde da je ovaj pokušaj samo jedan u nizu s ciljem ''prljanja ugleda i časti jedne iskrene građanske inicijative koja se koristi isključivo legitimnim metodama u borbi protiv nepoštovanja ljudskih prava''.

Zamolili su građane i svoje članove da ne nasjedaju na ovakve i slične provokacije pojedinih grupa, jer jedino i isključivo grupa “Pravda za Davida” i njeni odabrani predstavnici imaju pravo zastupati njihove stavove i ciljeve u ime obitelji i svih ostalih članova.

Proslijedili su i fotografije spomenute Facebook grupe i njihove objave, s kojom su željeli skrenuti pažnju na sebe koristeći lik Davora Dragičevića i njegovog pokojnog sina Davida.

Kopirati
Drag cursor here to close