SEAT BiH partner je festivala Garden of Dreams

Muzej na otvorenom uz glazbu, zabavu i urbanu umjetnost

Murale će oslikati umjetnici iz kolektiva Obojena klapa, a nakon festivala biće izloženi u JU Centar kulture i mladih Općine Centar do održavanja aukcije na kojoj će se moći kupiti.
Lifestyle / Flash | 18. 06. 2019. u 14:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Festival Garden of Dreams će sljedećeg tjedna, pored brojnih posjetitelja festivala, u  Sarajevo dovesti  neka od najistaknutijih imena svjetske elektronske scene! Blizu 30 izvođača izmijeniti će se tijekom tri dana na nekoliko sarajevskih pozornica, te svojim zaraznim ritmovima i energijom rasplesati nekoliko tisuća posjetitelja. Baš kao i SEAT, ovaj mladi i urbani festival privržen je muzici i urbanoj umjetnosti, koju ćemo zajedno slaviti tijekom trećeg dana festivala, 23. lipnja u dvorištu Historijskog muzeja BiH.

SEAT ostaje privržen glazbi i bit će partner festivala Garden of Dreams, te će kao ''hospitality partner'' organizirati ustupanje svojih modela Alhambra, Leon i Arona za potrebe prijevoza artista, ali i   nekoliko aktivnosti tijekom i nakon festivala. U nedjelju, 23. lipnja u dvorištu Historijskog muzeja BiH posjetitelji će, pored sjajnih nastupa DJ Pional, DJ Ruede Hagelstein, DJ Torresa i dva B2B seta u izvedbi DJ Alicana i Murata Uncuoglua, te Kristijana Molnara i After Affair, imati priliku prisustvovati i oslikavanju murala inspiriranih ''sarajevskom baštom snova''. 

Foto: PR / Muzej na otvorenom uz muziku, zabavu i urbanu umjetnost

''SEAT je jedan od vodećih partnera nekih od najvećih glazbenih događaja u Europi, a našoj obitelji ove godine pridružili smo i festival Garden of Dreams. Dijelimo istu strast prema glazbi i urbanoj umjetnosti, a festival je savršena platforma za dijeljenje našeg optimističnog, mladog duha'', izjavio je Senad Trnka, Brand Manager SEAT-a u BiH.

Murale će oslikati umjetnici iz kolektiva Obojena klapa, a nakon festivala biće izloženi u JU Centar kulture i mladih Općine Centar do održavanja aukcije na kojoj će se moći kupiti. Novac od prodaje murala biće usmjeren u dobrotvorne svrhe. 

Foto: PR / Muzej na otvorenom uz muziku, zabavu i urbanu umjetnost

Radosna vijest za sve vas koji nećete moći biti s nama uživo jeste da je festival Garden of Dreams osigurao direktan prijenos nekoliko događaja i na svojim online kanalima. Ukoliko od 21. do 23. Lipnja nećete biti u Sarajevu, budite uz SEAT i gardenofdreams.ba naloge na Facebook-u, Instagramu, SoundCloud-u, te na YouTube kanalu.

Kopirati
Drag cursor here to close