Ljubavni trokut

Muškarci žele da njihove supruge imaju seks s drugim

Lifestyle / Flash | 20. 11. 2016. u 14:13 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U posljednje vrijeme britanski psiholozi intenzivno proučavaju fenomen da radikalno raste broj muškaraca koji uživaju u tome da njihove supruge imaju seksualne odnose s drugim muškarcima.

Oni još ne znaju što bi mogao biti glavni uzrok ove pojave, no navode da bi to moglo biti sve – od skrivene muške biseksualnosti, pa sve do njihova ponosa što imaju seksualno oslobođene supruge. Internetske stranice i forumi koji ovakvim parovima pomažu da u djelo provedu svoje namjera ima iz dana u dan sve više, a psiholozi kažu da je ovdje već riječ o vrlo kompaktnoj i jako dobro umreženoj fetišističkoj zajednici, piše Večernji list.

Ima foruma na kojima muškarci objavljuju fotografije svojih supruga i od drugih muškaraca traže da komentiraju njihov izgled. Ima i onih koji idu korak dalje i služe za traganje za potencijalnim partnerom.

Ima i foruma na kojima takvi parovi razmjenjuju iskustva ovakvih čudnih trokuta. Većina muškaraca navodi kako je to iskustvo koje je radikalno poboljšalo njihov bračni seksualni život, a žene uglavnom pišu kako su izuzetno sretne zato što istovremeno mogu biti intimne i sa suprugom i s ljubavnikom. Većina njih naglašava kako ih to čini osobito sretnima.

Dr. David Lay, psiholog i autor knjige o toj pojavi, kazao je kako je ovdje riječ o tome da ti muškarci žele biti prevareni, ali istodobno žele biti i glavni “kontrolori“ toga preljuba.

Kopirati
Drag cursor here to close