Družina čarobne travke

Mravko Travko vas poziva na promociju novog albuma

Mravko Travko veseli je mrav koji je uz pomoć svojih drugara svoju misiju započeo 2017. objavljivanjem hit albuma pjesama za djecu "Hvala mama" a nastavio 2018. drugim albumom "Latif i Mravko Travko".
Lifestyle / Flash | 14. 01. 2021. u 14:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mravko Travko, veseli junak male i velike raje, predstavit će svoj novi audio i video album "Družina čarobne travke" u nedjelju 17. siječnja sa početkom u 18 sati na Facebook stranici Mravko Travko.

Sedam novih pjesama ispunit će srca i poslati važne poruke ljubavi, prijateljstva i dobrote koje pozivaju svakoga da postane član ove vesele družine. Album je od danas dostupan u online prodaji na www.mravkotravko.net, a osim audio i video izdanja novih pjesama, uz album su dostupne i sve prethodno snimljene pjesme.

"Družino, nadam se da vam se dopala moja prva pjesma Pozdrav koju smo objavili prije sedam dana. Pozivam vas da mi se pridružite u nedjelju kada ću predstaviti i preostalih šest pjesama, ali i super video koji sam snimio sa svojim drugarima. Obećavam super zabavu kroz koju ćemo se zajedno družiti i učiti", preveo nam je Latif Moćević izjavu Mravka Travka sa mravljeg jezika, te otkrio da se tračak atmosfere koja nas očekuje u nedjelju može već vidjeti u kratkom teaser videu koji se nalazi na njegovom Youtube kanalu.

Kao i do sada, autori tekstova i muzike su Mersiha i Latif Moćević, Halid Hajduković radio je aranžmane, video produkciju Golden Screen dok je za mix i mastering bio zadužen Sound Art Studio.

Mravko Travko veseli je mrav koji je uz pomoć svojih drugara svoju misiju započeo 2017. objavljivanjem hit albuma pjesama za djecu "Hvala mama" a nastavio 2018. drugim albumom "Latif i Mravko Travko".

Mravko Travko tim okuplja stručnjake iz raznih oblasti sa ciljem stvaranja sadržaja čiji su temelj zdrava zabava, učenje djece ispravnim vrijednostima i dobru u vremenu kada su izloženi mnoštvu negativnog sadržaja.

Mravko Travko je uz pomoć svog drugara Latifa i ostalih članova družine održao veliki broj koncerata od čega dva u dvorani Dom mladih (2017. i 2018) a u prosincu 2019. i koncert u dvorani "Mirza Delibašić".

Do sada je koncerte gledalo više od 15.000 tisuća mališana, a u radionicama "Muzika o lijepom" učestvovalo više od 2.000 sudionika. Objavljene su i dvije slikovnice iz pera koautorice projekta Mersihe Moćević a po motivima slikovnice "Mravko Travko" producirana je i pozorišna predstava.

Od listopada 2019. emituje se i igrano-animirani serijal "Mravko Travko". Autori projekta i koautori kompozicija su Mersiha i Latif Moćević.

Kopirati
Drag cursor here to close