Međunarodni moto-skup

Motoristi iz cijele Europe prodefilirali Trebinjem

Lifestyle / Flash | 11. 06. 2016. u 18:48 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Defileom ulicama Trebinja večeras je svoje motore pokazalo 1.000 motociklista koji su se okupili na međunarodnom moto-skupu koji se tradicionalno održava u ovom gradu.

Brojni građani izašli su na ulice da pozdrave motocikliste koji su krenuli iz bivše vojarne "Luka Vukalović" glavnom ulicom preko Kamenog mosta i zaobilaznicom, nakon čega su se ponovo vratili u krug vojarne, gdje su nastavljene moto igre.

Organizator manifestacije Moto-klub "TNT" Trebinje ističe da je ovogodišnja motorijada okupila bikere iz cijele regije i brojnih europskih zemalja, čime je trebinjski moto-skup još jednom potvrdio visok rejting među bikerskim manifestacijama.

Izaslanstvo ovogodišnjih sudionika moto-skupa primio je gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević, koji je ocijenio da je tradicionalno okupljanje bikera iz regije i Europe za Trebinje dragocjen i značajan događaj.

Koncert grupe "Psihomodo pop" iz Zagreba u krugu bivše vojarne počinje večeras u 21.00 sat, a kao predgrupa nastupit će bend "Tupas mene" iz Banja Luke.

Sponzori manifestacije su grad Trebinje i "Hidroelektrane" na Trebišnjici.

Kopirati
Drag cursor here to close