Winterville

Mostarski Zimski grad u potrazi za izlagačima i zabavljačima

Na glavnom mostarskom šetalištu, od kružnog toka Rondo do Španjolskog trga, postavit će se drvene kućice
Lifestyle / Flash | 14. 11. 2018. u 17:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Organizatori mostarskog Zimskog grada, koji će se održati od 2. prosinca do 7. siječnja,  pozivaju sugrađane da se priključe ovoj blagdanskoj priči.

Na glavnom mostarskom šetalištu, od kružnog toka Rondo do Španjolskog trga,  bit će postavljene drvene kućice predviđene za bogatu i raznoliku gastronomsku ponudu, kao i za prodaju  i prezentaciju ostalih proizvoda.

Zimski grad, koji će se ove godine zvati Winterville,  će za mjesec dana trajanja izvesti preko stotinu različitih cjelodnevnih programa, sa ciljem da kreativnim sadržajima zadovolji sve građane Mostara, nudeći istovremeno gastronomsku i drugu ponudu, prilagođenu svim ukusima i mogućnostima.

''Pozivamo sve zainteresirane fizičke i pravne osobe da dostave ponudu za izlaganje, prezentaciju i prodaju svojih proizvoda i usluga u kućicama koje Grad Mostar, ove godine, dodjeljuje besplatno'', objavljeno je u pozivu izlagačima.

Osim kao izlagač u Wintervillu će se moći sudjelovati kao izvođač, pa Grad poziva građane, ustanove, udruge i pojedince da prijave svoje programe kulturnog, umjetničkog, obrazovnog i zabavnog karaktera, pogodne za najširu publiku, djecu i/ili odrasle i za izvođenje na velikoj sceni.

Način prijave za sudjelovanje na ovogodišnjem Wintervillu možete pronaći na poveznici.

Kopirati
Drag cursor here to close