Advent

Mostarski Zimski grad svoja vrata otvara u nedjelju

Za najmlađe je planiran pregršt zabave - Magic of Winterville by Coca Cola i najljepšu zimsku zabavu na otvorenom, klizalište u parku Zrinjevac.
Lifestyle / Flash | 28. 11. 2019. u 15:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski Zimski grad Winterville by Coca Cola obogaćen novim sadržajima i novim konceptom svoja vrata otvorit će u nedjelju 1. prosinca 2019. u 19 sati.

S tri programske cjeline, Advent, Market i Magic, potez od HDHS Kosača do Musale i Korza, oživjeti će nastupi plesnih skupina, glazbenika, akrobata, klaunova. Cijeli Winterville postat će jedna velika pozornica, poručili su organizatori. 

Prva adventska svijeća

Advent of Winterville by Coca Cola bit će smješten ispred Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača. Ova programska cjelina otvorit će ovogodišnji Winterville prigodnim paljenjem prve adventske svijeće. Program koji će se održavati u tome dijelu Winterville by Coca Cola bit će nekomercijalan s prigodnim adventskim programima i sadržajima.

U svečanom ozračju polovicom mjeseca kreće Market of Winterville by Coca Cola. Ulicama našeg grada proširit će se blagdansko ozračje, uljepšati duge zimske noći i predstavit će se raznoliku ponudu izlagača na popularnoj gradskoj šetnici, Musali i Korzu.

Za najmlađe je planiran pregršt zabave - Magic of Winterville by Coca Cola i najljepšu zimsku zabavu na otvorenom, klizalište u parku Zrinjevac.

Nova godina uz Hladno pivo

Središnji dio Mostara bit će ukrašen tisućama raznobojnih žarulja, a predvidjeli smo i posebno ukrašene lokacije za fotografiranje i najbolji selfie u Mostaru.

Uz popularne kućice s domaćim delikatesama, rukotvorinama, zanimljivostima i slasticama te svakodnevnu zabavu, zajedno ćemo dočekati i Novu 2020. uz taktove Hladnog piva, Gustafa i Twista. Slavlje ćemo nastaviti i sljedeći dan jer planiramo After Party uz ritmove Crvene jabuke i mostarskog Big Benda.

WintervillE by Coca Cola će sve do 9. siječnja biti prepun zabave, dobrog raspoloženja i ukusnih delicija!

Kopirati
Drag cursor here to close