Hrvoje Miletić

Mostarski tiktoker nakon 'hlađenja' u FUP-u poručio da više neće snimati opasne snimke

Nakon što je izašao iz pritovra, tiktoker je kazao kako su mu pripadnici FUP-a izvršili pretres stana i priveli ga ''kao da sam neki kriminalac''.
Lifestyle / Flash | 16. 09. 2020. u 17:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je 24 sata proveo u pritvoru Federalne uprave policije, mladi Mostarac, Hrvoje Miletić poručio je kako više neće snimati opasne videozapise na aplikaciji TikTok.

Miletiću su, kako je potvrđeno u utorak iz FUP-a za Bljesak.info policija na vrata pokucala zbog toga što je objavljivao 'tiktokove' u kojima na tračnice postavlja različite predmete, preko kojih prelazi vlak J.P. Željeznice FBiH.

Nakon što je izašao iz pritovra, tiktoker je za Klix kazao kako su mu pripadnici FUP-a izvršili pretres stana i priveli ga ''kao da sam neki kriminalac''. Poslije pretresa, kaže Miletić, odveli su ga na lokalitet gdje snima 'opasne tiktokove', zbog obavljanja uviđaja te ga smjestili u pritvor.

"Rekli su mi da će protiv mene biti podnesena kaznena prijava i da sam obaveza odazvati se na poziv suda", kaže mostarski tiktoker za Klix.ba.

Poručuje da videa sa opasnim radnjama više neće praviti te preporučuje svima koji se sličnim aktivnostima bave da s tim prestanu kao im se ne bi isto dogodilo što i njemu.

Kopirati
Drag cursor here to close