Pomozite i vi!

Mostarski školarci se uključili u pomoć djeci oboljelih od raka

Učenici pozivaju i druge zainteresirane da se uključe u ovo akciju i kupovinom čestitki pomognu izlječenje oboljele djece
Lifestyle / Flash | 20. 12. 2017. u 17:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Učenici mostarskih osnovnih i srednjih škola i ove godine su se uključili u akciju kupovine novogodišnjih čestitki Udruga ''Srce za djecu koja boluju od raka u Federciji Bosne i Hercegovine'', čija sredstva su namijenjena za pomoć djeci oboljelih od raka.

U akciju su se uključili učenici Osnovne škole ''Mujaga Komadina'', IV osnovne škole, Osnovne škole ''Zalik'', Srednje elektrotehničke škole, Druge i Opće gimnazije. Kupovinom čestitki u vrijednosti od 1 KM direktno se pomažu aktivnosti djece oboljelih od raka tijekom njihovog boravka na liječenju, kao i samog boravka u Roditeljskoj kući.

Inače, mostarski osnovci i srednjoškolci spomenutih škola već nekoliko godina su uključeni u ovu akciju kupovine čestitki, koje su nastale u sklopu likovnih radionica sa djecom oboljelom od raka, koje organizira Udruga ''Srce za djecu koja boluju od raka u Federaciji BiH''.

Učenici pozivaju i druge zainteresirane da se uključe u ovo akciju i kupovinom čestitki pomognu izlječenje oboljele djece. Sve dostupne informacije zainteresirani za pomoć oboljeloj djeci mogu naći na web stranici www.srcezadjecu.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close