Žele da joj se ispuni želja

Mostarski osnovci skupljali pomoć za Anu Ritu!

Lifestyle / Flash | 31. 10. 2017. u 21:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Učenici OŠ Antuna Branka Šimića pokazali su veliku srce, te su zajedno sa svojim roditeljima i nastavnicima skupljali novac za malenu Anu Ritu Puljić.

Podsjetimo, Ana Rita Puljić je trogodišnja djevojčica koja želi stati na svoje noge i zaplesati s prijateljicama. Njezina želja odjeknula je daleko, a OŠ AB Šimić je kroz sate razrednika Ritinu želju podijelila sa svojim učenicima.

''Shvatili su koliko je njezina želja drugačija od njihovih i tako smo postali još jedna kap u valu dobrote za Anu Ritu. Učenici su s roditeljima i nastavnicima vrijedno pripremali štandove za Dane kruha kako bi prikupili što više novca. Novac se prikupljao u razredima kroz sate razrednika s velikom željom da pomognemo Ani Riti da što prije zapleše. Naši učenici i njihovi roditelji pokazali su da imaju veliko srce te su zajedno sa svojim učiteljima i nastavnicima prikupili 3.831,45 KM. Hvala svima koji su bili dio ove akcije i pokazali da imaju veliko srce'', napisali su na stranicama Osnovne škole AB Šimić.

Podsjetimo, zahvaljujući dobroti brojnih ljudi, uskoro će početi liječenje malene Ane Rite Puljić.
 
''Skupljeno je dovoljno novca za četiri injekcije, sada rješavamo papire i Ana Rita može na liječenje. Ni sama ne mogu vjerovati da se za dva mjeseca skupilo ovoliko novca, veliko hvala svima'', za Bljesak.info je rekla majka malene Ane Rite, Marija Puljić.

Objasnila nam je kako je došlo do promjene plana, te se otvorila nova mogućnost i  Ana Rita bi trebala na liječenje u Zagreb.  No, četiri injekcije su dovoljne za samo pola godine, a Ana Rita cijelu godinu treba primati terapije, stoga se nadamo kako će se prikupiti sav novac za liječenje ovog malenog anđela.

Ana Rita Puljić iz Stoca boluje od teške bolesti mišića, spinalne mišićne atrofije, koja nažalost zahvaća i pluća tako da djeca s tom dijagnozom do četvrte godine života završe na respiratoru.

Svi koji ste u mogućnosti, Ani Riti Puljić možete pomoći pozivom na humanitarni broj 092 890 858 (HT Eronet) i 090 291 083 (BH Telecom) i tako donirati 2 KM, a pomoći možete i uplatom novčanih sredstava, sukladno vašim mogućnostima, na račun otvoren kod UniCredit Banke d.d:
 
Primatelj: Ana Puljić Transakcijski broj: 3389102546562927
Poziv na broj 40540543001
 
Uplate za inozemstvo:
 
Primatelj: Marija Puljić BA393381302863281218 SWIFT: UNCRBA22
 
Kopirati
Drag cursor here to close