Koncert Bobana Rajovića

Mostarski bend Sinergija je gost velikog koncerta u Spaladium Areni

Lifestyle / Flash | 25. 03. 2016. u 11:53 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Popularna mostarska grupa Sinergija svoj talent pokazat će i na velikom koncertu u Spaladium Areni u Splitu.

''Boban Rajović, naš veliki prijatelj i ujedno vlasnik naše izdavačke kuće BR:Enter Music sprema veliki koncertni spektakl 15. travnja u Spaladium Areni pod nazivom "Jedan je život" gdje će se naći nekoliko njegovih prijatelja i kolega sa estrade. Pored estradnih zvijezda Relje (Elitni odredi), Cvije, Evrokrem baraba, Mire Mirosavljević naći ćemo se i mi'', rekao je u razgovoru za Bljesak.info Igor Soldo, član benda.

Sinergija 6. travnja planira i premijeru nove pjesme "Prva pomoć" koju su radili u suradnji sa mostarskim mladim umjetnikom i sudionikom X-factora Ivom Jurićem. A sve su to odlično ekranizirali momci iz perspektivnog mostarkog Bonk studia. Jedva čekamo da je čujete'', kaže Soldo.

Nakon skoro deset godina, bend i dalje djeluje zajedničkim snagama, a da bi do ovoga došli, tijekom godina je bilo potrebno mnogo truda i odricanja.

''Iza nas je devet godina svirki, proba, rada, truda, zalaganja i odricanja. Puno smo toga morali zapostaviti i odabrati bend kao naš prioritet, nešto u što ulažemo svu našu energiju i volju. Kad smo prije devet godina počeli sa probama i svirkama u malim kafićima i lokalima, nismo se ni nadali da ćemo jednog dana svirati po veliki klubovima diljem regije, pa i šire, da će naša izdavačka kuća biti u Beogradu, a kamoli da ćemo jednog dana biti pozvani da budemo gosti na jednom ovakvom koncertnom spektaklu i to ni manje ni više nego u Spaladium Areni. Još nismo svjesni samog događaja, nismo ni htjeli vjerovati dok nije bila službena objava, i sad jedva čekamo. I naravno, neizmjerno hvala Bobanu na ukazanom povjerenju'', rekao je Soldo, dodajući da nakon skoro deset godina i dalje vlada prava sinergija u bendu.

''I dalje smo jedna mala složna obitelj, i dalje se trudimo da zvučimo što bolje, da sve bude na nekom većem nivou iz svirke u svirku. A tko zna, možda i mi jednog dana budemo radili solistički koncert, sad je sve moguće'', kaže Soldo.

Kopirati
Drag cursor here to close