Mostarske mažoretkinje

Mostarske mažoretkinje sezonu završile putovanjem na prekrasni otok

Mostarske mažoretkinje prošlog su vikenda sa svojim timom juniora bile na otoku Krku u mjestu Punat.
Lifestyle / Flash | 03. 07. 2019. u 09:01 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Mostarske mažoretkinje na Krku

Nakon uspješne i blistave sezone s mnoštvom osvojenih medalja na državnom natjecanju, Mostarske mažoretkinje su sa svojim timovima na poseban način zatvorile ovogodišnju plesnu sezonu. 

''Dok su naši najmlađi timovi uživali u jednodnevnom izletu u Drveniku i cjelodnevnim igrama bez granica koje su za njih pripremile njihove trenerice, naši juniori su svoj kraj sezone zaokružile trodnevnim putovanjem na Krk'', rekla je Nataša Puhalo iz Mostarskih mažoretkinja.

Mostarske mažoretkinje prošlog su vikenda sa svojim timom juniora bile na otoku Krku u mjestu Punat.

''Naša vesela ekipa juniora nije prvi puta posjetila prekrasni Krk, jer smo već ranije tamo gostovali na međunarodnoj smotri mažoretkinja gdje smo stekli prijatelje kako sa ostalim sudionicima smotre, tako i sa domaćinima, pogotovo iz turističke zajednice Punta. Ovaj puta uz pomoć Branka Karabaića, direktora Turističke zajednice Punat, gostovale smo kao predgrupa jednog Zagrebačkog Stand Up komičara, te uz nastup opuštali smo se na prekrasnim plažama Punta'', priča Nataša.

Foto: PR / Mostarske mažoretkinje na Krku

Djevojčice su od petka do nedjelje provele vrijeme na plažama, kupajući se, sunčajući se i u druženju kroz društvene igre.

''U subotu smo imale nastup u večernjim satima gdje smo iznenadile i oduševile prisutne gledatelje sa svojom točkom, te smo zadovoljne nastavile uživanciju u čarima ljeta i mora'', rekla je na kraju Nataša Puhalo.

Ovim je putovanjem završila njihova mini juniorska turneja.

Kopirati
Drag cursor here to close